Moppenleverancier.nl

Lach iedere dag!

Laten we onze bejaarden in de gevangenis zetten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik kreeg een geweldig idee toegestuurd!!

 

Laten we onze bejaarden in de gevangenis zetten, en de criminelen in een verpleeghuis.

 

Op deze manier hebben de bejaarden toegang tot douches, hobby's, en mogen lekker wandelen. Ze krijgen dan ongelimiteerd gratis medicijnen, medische en tandheelkundige behandelingen rolstoelen enz. Bovendien krijgen ze geld, in plaats van geld te moeten betalen. Ze worden constant door videocamera's in de gaten gehouden, dus ze kunnen direct geholpen worden als ze vallen of hulp nodig hebben. Hun beddengoed wordt twee keer per week gewassen, en al hun kleding wordt gewassen en gestreken bij hun teruggebracht. Een surveillant checkt elke 20 minuten hoe het met ze gaat en brengt maaltijden en hapjes naar hun cel.

Ze kunnen familiebezoek ontvangen in een vertrek dat speciaal hier voor ontworpen is. Ze hebben toegang tot een bibliotheek, de sportzaal, een geestelijk raadgever, het zwembad, en ze mogen een opleiding volgen. Eenvoudige kleding, schoenen, slippers en hulp zijn gratis voorhanden. Privé kamers voor allen, met een tuin waar oefeningen gedaan kunnen worden. Elke bejaarde heeft de beschikking over een computer, een tv, een radio, en dagelijkse telefoon gesprekken. Een bestuur met managers is aangesteld om klachten in behandeling te nemen, en de surveillanten moeten zich aan een strenge code, hoe de bejaarden te behandelen houden.

 

Terwijl aan de andere kant

 

De criminelen koud eten krijgen, en alleen worden gelaten zonder dat er naar ze wordt omgekeken. de verlichting gaat om negen uur s'avonds uit, als ze s'nachts een ongelukje hebben gehad, gekotst, of in bed geplast, dan moeten ze als ze pech hebben hier de hele dag in blijven liggen, en douchen kan als ze geluk hebben eens per week. Ze wonen in een kleine kamer, betalen 5000 euro per maand, en hebben geen enkele hoop er ooit nog uit te komen.

Zet je toch wel even aan het denken of niet?