Moppenleverancier.nl

Lach iedere dag!

Als ambassadeur op bezoek in Rusland

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een Afrikaanse ambassadeur van een klein Afrikaans landje gaat op bezoek in Rusland. Hij wordt daar natuurlijk opgevangen door zijn gelijke: een Russische ambassadeur. Die verwent hem een week lang met allerlei uitstapjes en etentjes in de beste restaurants van Rusland. Aan het eind van de trip, op de laatste avond zegt de Russisch ambassadeur dat het natuurlijk ondenkbaar is dat de afrikaan naar huis gaat zonder dat hij heeft meegedaan aan de traditionele ‘Russische Roulette. De Russische ambassadeur legt kort de spelregels uit:

  • Beide revolvers hebben slechts één kogel in de cilinder
  • Beide mannen moeten een draai geven aan die cilinder
  • Vervolgens moeten ze de revolver tegen hun hoofd zetten en dan de trekker over moeten halen.

Beide mannen geven een draai aan de cilinder en zonder te laten zien dat ze gigantische angst hebben dat de revolvers af gaan halen ze allebei de trekker over.

Gelukkig blijven ze beiden ongedeerd en de volgende dag vertrekt de Afrikaanse ambassadeur terug naar zijn land.

Het jaar erna is het de beurt aan de Rus om hetzelfde mee te gaan maken in Afrika. Na op allerlei safari’s te zijn geweest en feesten en rituelen te hebben bijgewoond vraagt de Afrikaanse ambassadeur hem mee te gaan naar zijn hut voor het ultieme Afrikaanse ritueel.

In de hut zitten 6 prachtige naakte negerinnen op een kussen. Deze vrouwen zijn de mooiste vrouwen van de 6 verschillende stammen van mijn land legt de Afrikaanse ambassadeur uit. Je mag er één kiezen die jou oraal gaat verknetteren.

"Maar Russisch Roulette draait om het gevaar, waar zit hier het gevaar?” vraag de rus terwijl ie lachend zijn broek laat zakken.

Zegt de Afrikaan:”Eén ervan komt uit een kannibalen-stam!"