Moppenleverancier.nl

Lach iedere dag!

Vakantie, vrije tijd, ontspanning moppen

Golf

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Voor de ingang van het clubhuis van een golf vereniging staat een man het balletje in zijn hand te bewonderen. Eén van zijn golf vrienden ziet dit en vraag of hij nieuwe balletjes heeft gekocht.

De man zegt: "Wil jij geloven dat dit de beste golf bal is die er ooit gemaakt is! Je kunt hem nooit kwijtraken. Als je deze bal in de bosjes slaat, gaat 'ie fluiten. Als je hem in het hoge gras slaat, gaat er een belletje rinkelen. Sla je de bal in het water dan komt er 2 minuten lang een 3 meter hoge rookpluim in de lucht".

"Maar dat is ongelooflijk!", zegt zijn vriend, "Hoe kom je aan die bal?"

Zegt die man: "Oh.. gevonden op de golfbaan!"

Verleiding in het hotel

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Een mooie blonde dame loopt richting de balie van het hotel en wenkt de man die erachter staat. Deze komt onmiddellijk naar haar toe. Dan wenkt de dame met haar wijsvinger naar de man om iets dichter te komen en hierop buigt de man zich voorover naar de vrouw. Terwijl de vrouw zachtjes haar vingers door de baard van de man laat gaan, fluistert ze in zijn oor:

"Bent u de manager hier?"

Lees meer...

Harrie reincarneert als kip

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief

Harrie komt, na een avondje stappen, strontzat thuis. Hij laat zich voor dood neervallen in zijn bed naast zijn vrouw. Hij wordt wakker aan de poort van de hemel en Petrus zegt hem: "Harrie, je bent gestorven in je slaap"

Harrie, volledig uit zijn lood geslagen antwoord: "Dood? Ik kan niet dood zijn! Ik hou teveel van het leven! Ik wil terug naar huis!"

Lees meer...

Hoge nood in een duitse file / stau

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Ik ben op weg naar mijn vakantiebestemming en rijd door Duitsland en wat denk je... stau... en wat voor een. Het volgende tankstation is pas over 30 km en ik moest al als een malle, dus ik de auto uit en huppekee in de berm. Binnen twee tellen stopt de polizei en brult naar beneden:

"Hallo, haben sie irhe papieren dabei,?"

Lees meer...

Een grote hond speelt poker

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Een klein mannetje loopt een oud en bruin café binnen, achter in het café staat een tafel waar aan gepokerd wordt. Hij ziet drie mannen en een grote hond aan de tafel zitten. De mannen zijn netjes gekleed. De ene man is een bankier die veel met verzekeringen doet, de andere man is een consultant, en de derde man werkt bij een poker maatschappij. Als de man goed kijkt heeft de hond wat kaarten voor hem liggen. De hond speelt gewoon mee, en niemand is er verbaasd over.

Lees meer...