Moppenleverancier.nl

Lach iedere dag!

Problemen met de seks

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Een koppel heeft problemen met de seks. De vrouw slaagt er namelijk nooit in om klaar te komen wanneer ze met haar man de liefde bedrijft.

Op een dag zegt ze hem: "Schat, deze nacht heb ik een ongelooflijke droom gehad. We waren in volle actie en ondertussen zat er bovenop de kleerkast een neger die met een grote waaier voor afkoeling zorgde. Ik heb toen een ongelooflijk orgasme gehad." Dus besluit het koppel om haar droom te concretiseren.

In Antwerpen aan een verkeerslicht staat een kast van een neger; ze stellen hem tegen betaling hun plan voor en hij aanvaardt om te 'ventileren' terwijl zij een neukje doen.

Thuisgekomen gaan ze direct naar de slaapkamer. Het paar begint te neuken, terwijl de neger de waaier bedient. Spijtig genoeg zonder resultaat: de vrouw komt nog steeds niet klaar. Vervolgens stelt zij aan haar man voor om te ruilen met de neger.

Ietwat verbaasd over dit voorstel, stemt haar man uiteindelijk toch toe. Aldus gebeurt, en de man neemt plaats op de kleerkast, met de waaier ter hand om te ventileren. Korte tijd later begint de vrouw te gillen en huilen van genot, en krijgt een dijk van een orgasme, terwijl haar man nog steeds verrukt met die waaier tekeer gaat.

Zodra zijn vrouw aan het uitpuffen is, komt de man terug van zijn kleerkast, gaat naar de neger en zegt tegen hem: "Heb je nu gezien hoe je moet waaieren?!"