Moppenleverancier.nl

Lach iedere dag!

Een valse leugen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Een Dominee in Alabama staat woedend voor zijn gemeenschap.

"Iemand in deze gemeenschap heeft een valse leugen verteld", begint hij. "Iemand van jullie heeft gezegd dat ik lid ben van de Klu Klux Klan! Dit is een vreselijke leugen en zo'n leugen kan in deze Christelijke gemeenschap niet worden getolereerd. Ik ben vreselijk geschrokken en ik ga dit niet accepteren... Dus...", vervolgt de priester, "ik wil dat de de lasterende partij vergiffenis vraagt ten aanzien van God en deze hele gemeenschap."

Niemand beweegt.

"Dus niemand heeft het lef en de moed om deze laffe daad ten aanzien van God en de rest van de gemeenschap toe te geven? Vergeet niet dat zelfs deze laffe daad zal worden vergeven en dat het een enorme opluchting zal zijn."

Nog steeds is alles doodstil.

Dan beweegt ineens een heerlijke blondine, zo eentje waar het verkeer door op elkaar klapt. Ze stapt langzaam uit de derde rij en zegt met een trilling in haar stem:

"Eerwaarde, het is een vreselijk misverstand. Ik heb nooit gezegd dat u lid bent van de Klu Klux Klan. Ik heb alleen maar tegen mijn vriendinnen gezegd dat u een monster bent onder het laken."