Moppenleverancier.nl

Lach iedere dag!

Advocaten zijn de slimste mensen ter wereld

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Een dokter, een advocaat, een kleine jongen en een priester zitten op een zondagochtend in een klein vliegtuigje voor een mooie rondvlucht boven Nederland. Plotseling krijgt het vliegtuigje motor problemen. Ondanks de inspanningen van de piloot, stopt de motor ermee en stort het vliegtuigje naar beneden. De piloot geeft zijn pogingen om het vliegtuigje te redden op. Hij pakt een parachute en schreeuwt naar de passagiers: "Ik geef het op! Pak een parachute en spring uit het vliegtuig". Vervolgens opent hij de deur en springt uit het vliegtuig. Helaas blijken er nog maar drie parachutes in het vliegtuigje aanwezig te zijn.

Snel pakt de dokter er één en zegt: "Ik ben een dokter, ik red levens, dus ik moet blijven leven," en springt naar buiten.

De advocaat volgt zijn voorbeeld en zegt: "Ik ben een advocaat en advocaten zijn de slimste mensen ter wereld. Ik verdien het om te leven."

Hij pakt ook een parachute en springt naar buiten. De priester kijkt naar de kleine jongen en zeg: "Mijn zoon, ik heb een lang en gelukkig leven geleefd. Jij bent nog jong en hebt een heel leven voor je. Pak de laatste parachute en leef in vrede."

De kleine jongen geeft de parachute echter terug aan de priester en zegt: "Geen zorgen Vader. De 'slimste man ter wereld' is zojuist met mijn rugzak naar buiten gesprongen."