Moppenleverancier.nl

Lach iedere dag!

Deze taal wordt hier niet geduld!

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Er zit een jongetje in de woonkamer met zijn treinen te spelen. Zijn moeder hoort vanuit de keuken haar zoontje zeggen: "We zijn nu op Utrecht Centraal, alle randdebielen die hier uit moeten stappen: Oprotten, flikker op uit m’n trein! Voor alle klootzakken die hier in willen stappen: Hef die dikke hol van je de trein in want dan kunnen we godverdomme weer verder rijden."

 

De moeder schrikt zich rot als ze het hoort, snelt de woonkamer binnen en zegt tegen haar zoontje: "Deze taal wordt hier niet geduld in ons huis, dus ga naar je kamer en blijf daar voor 2 uur, mama is erg boos op je!"

Het ventje staat op en loopt naar z’n kamertje. Na twee uur komt hij weer naar beneden en gaat weer verder met het spelen met z’n treintjes. De moeder hoort haar zoontje zeggen: "Dames en heren, dit is station Amsterdam Centraal. Voor reizigers die hier uit moeten stappen: Let a.u.b. op uw bagage en wij hopen dat u een aangename reis heeft gehad met ons." "Voor de reizigers die zojuist zijn ingestapt, welkom in de Intercity naar Hoorn. Wij willen u er graag op wijzen dat er niet gerookt mag worden in deze trein en wij hopen dat u een fijne reis zult hebben."

De moeder lacht, want haar optreden heeft nut gehad maar dan hoort ze haar zoontje zeggen:

"En voor de reden van de 2 uur durende vertraging verwijzen wij u graag door naar dat kutwijf in de keuken!"