Moppenleverancier.nl

Lach iedere dag!

Toekomst machine

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

President Barack Obama en premier Mark Rutte zijn samen op een internationale wetenschappelijke beurs. Vol belangstelling volgen ze de presentatie van een machine die het mogelijk maakt om in de toekomst te kijken. Beiden beslissen ze om de machine te testen door een vraag te stellen.

President Obama begint: "Hoe zal de USA er over 100 jaar uitzien?"

Met een zoemend en trillend geluid treedt de machine in werking, en na enkele minuten rolt er een geprint blad uit de machine.

Obama leest hardop voor: "De natie is in goede handen van een Republikeins president, er is geen misdaad meer, er zijn geen conflicten meer. De Taliban is verslagen, Noord Korea is een democratie, de economie is gezond en draait op volle toeren."

Die machine lijkt me wel interessant, denkt Rutte, en hij wil ook de test doen. Hij stelt de vraag: "Hoe vergaat het Nederland over 100 jaar?"

Zoemend begint de machine aan haar taak, en even later rolt de print uit de gleuf. Wanneer Obama merkt dat Rutte naar het blad blijft staren, vraagt hij uitermate nieuwsgierig: "Come on Mark, wat staat er te lezen?"

Rutte: "heuh… ik kan het niet lezen, het is in het Arabisch!"